Waarom naar Karinthië in de zomer?

Lieve, Sam and the tribe
2 min readJun 15, 2022

--

1. KLIMAAT: Karinthië ligt beschut door de Alpen en heeft de warme lucht vanuit de Middellandse Zee. Veel zonuren in zomer en winter!

2. MEREN: Geen zand tussen de tenen of bijtend zout water op je huid. Zon, zoet water en ligweides!

Bådewandl Sirnitz

3. ACTIVITEITEN: Als je nog niet overtuigd bent van het aanbod, dan weet ik het ook niet. EINDELOOS plezier voor alle leeftijden!

4. KINDVRIENDELIJK: en wij Nockalm Lodge springen helemaal op de kar. Een unieke bestemming voor een leuke vakantie met het heel gezin.

5. NATUUR: Geniet van het prachtig uitzicht over de Nockbergen vanop je balkon in Nockalm Lodge. Of wandel door het Biosfeerreservaat, waar de natuur gewoon zijn gang mag gaan.

Zonsopgang in de Nockberge

6. HIKEN: Wandelingen voor alle niveaus van een rustige yoga wandeling, tot een intensieve bergwandeling. Alles is hier mogelijk.

7. CULTUUR: Bezoek de historische binnensteden van Villach en Klagenfurt, hier vind je prachtige gebouwen.

8. KAERNTEN CARD: deze is bij ons te verkrijgen! Deze kaart verdien je direct weer terug, want je krijgt namelijk veel korting bij meer dan 100 bezienswaardigheden en attracties.

--

--

Lieve, Sam and the tribe

Gezin van vijf, afkomstig uit België, wonend in Oostenrijk. We runnen het kindvriendelijke Nockalm Lodge en houden van het outdoor family life in Karinthië!