Over ons

--

Wij zijn Sam en Lieve. Samen met onze drie kinderen: Eden, Matti en Felan hebben we besloten om naar Oostenrijk te verhuizen en daar onze grote droom waar te maken.

Beiden zijn we afkomstig uit Oost-Vlaanderen in België. Lieve werkte als bankmedewerkster. Sam is sinds 2010 actief als zelfstandige verzekeringsagent en zal blijven werken voor het verzekeringskantoor in België. Hij gaat daarom pendelen tussen België en Oostenrijk.

Ondanks onze mooie woning, fijne jobs, aangename collega’s, toffe vrienden, de allerliefste ouders, broers en zussen… werd ons verlangen naar avontuur te groot. In 2020 hebben we daarom samen besloten om de sprong te wagen.

Sam omringt zich graag met anderen en is oprecht geïnteresseerd in hun wereld en drijfveren. Lieve houdt ervan om te verwennen, en anderen een goed gevoel te geven. Twee kwaliteiten van onszelf, die we zullen inzetten bij dit spannend, nieuw avontuur.

--

--

Lieve, Sam and the tribe

Gezin van vijf, afkomstig uit België, wonend in Oostenrijk. We runnen het kindvriendelijke Nockalm Lodge en houden van het outdoor family life in Karinthië!