Onze kindvriendelijke Nockalm Lodge in Hochrindl

Lieve, Sam and the tribe
3 min readMar 2, 2022

Ons concept, dit is iets waar we weken en maanden mee bezig geweest zijn. Zelfs al lang voordat er sprake was van Nockalm Lodge. Want dromen, dat deden we al lang. Al was dit de ene dag wat meer, dan de ander.

Ons concept is moeten groeien. We hebben het tiental keer aangepast, naar iets waar we beiden met heel ons hart achter staan.

Dit concept is hetgeen dat altijd op tafel is blijven liggen, bij elke stap in ons proces; bij de verbouwingen, bij het maken van bepaalde keuzes, bij het bepalen van onze droomgast…

1. Familie; onze nummer 1 allertijden! Met wie ga je op reis? Met degene die je het liefst dicht bij je hebt. Heb je nu 1 kind, 2, 3… of helemaal geen. Kom je met 2 gezinnen, een bevriend koppel, de hele familie? Ons gebouw is helemaal verbouwd naar jouw wensen. Van een volledig privé terras, naar interne tussendeuren, naar een Lounge, terras en speelruimte…

2. Rust en natuur; we zijn gesitueerd in Hochrindl. Een vakantiegebied dat heel wat te bieden heeft, maar weg van het centrum en de drukte. We zitten letterlijk bovenop een berg, met een prachtig, rustgevend uitzicht op de Nockbergen.
We zijn kleinschalig en hebben bewust 2 studio’s geëlimineerd om grotere appartementen te creëren, dit voor onze droomgast. Kwaliteit boven kwantiteit.

3. Duurzaam; belangrijk voor ons, maar niet altijd evident tijdens zware en dure verbouwingen. Toch zitten de fundamenten hier goed, we zijn energiezuiniger, tijdloos en hout overheerst. En ook tijdens je verblijf ga je alledaagse, duurzame oplossingen opmerken.

4. Ontmoeten; Onze gasten zijn geen nummers. We willen jullie leren kennen. Daarom organiseren wij in hoogseizoen een gezellige drink; op onze patio, in onze Lounge, op het terras…
Een vakantie op maat? Dit krijg je bij ons er gewoon bij, want door jullie te leren kennen, weten wij welke activiteiten we kunnen adviseren.

Meer info? www.nockalmlodge.com

--

--

Lieve, Sam and the tribe

Gezin van vijf, afkomstig uit België, wonend in Oostenrijk. We runnen het kindvriendelijke Nockalm Lodge en houden van het outdoor family life in Karinthië!