De ideale locatie voor gezinnen

Lieve, Sam and the tribe
3 min readMar 2, 2022

--

Waar vind je nu een geschikte accommodatie die…
…én gericht is op kinderen én waar je als ouder even goed kunt chillen, ergens waar het én veilig is, én kleinschalig, én waar je voldoende activiteiten in de omgeving kunt doen, én je ook nog eens de rust vindt die je nodig hebt op vakantie?!

Heb jij die al gevonden? Bestaat die eigenlijk wel? ABSOLUUT! Wij zijn na de geboorte van onze dochter 6 jaar geleden, écht beginnen reizen. Prachtige locaties hebben we mogen ontdekken, waar we allen enorm van genoten hebben! Maar de plaats waar we echt alles vonden, die moest nog gecreëerd worden.

En dat hebben we dan maar zelf gedaan!

De liefde voor de natuur en de bergen is gegroeid in CANADA.

Een reis naar ITALIË gaf ons de idee om appartementen aan elkaar te verbinden. Zodat je eigen privé hebt, maar als je met de hele familie komt, gemakkelijk bij elkaar kunt zitten.

FRANKRIJK gaf ons mee hoe belangrijk een locatie is waar je rust kunt vinden.
DUITSLAND liet ons zien dat een locatie, die zowel in zomer als winter veel te bieden heeft belangrijk is.

In KRETA zagen we hoeveel rust een veilig, omheinde speelruimte ons gaf. Ook een gezellige bbq avond, waar je ontspannen anderen kon ontmoeten terwijl de kinderen samen aan het spelen waren… is op vakantie een extra plusje!

@paradiso baby &kinderhotel

OOSTENRIJK toonde ons hoe fijn het is om op vakantie in interactie te gaan met de gastheer en -vrouw, met de andere gasten, gezelligheid in een patio, heerlijk genieten in de hot tub.

@mandlwand lodge

Oostenrijk is ook dé ideale familiebestemming. Want WAW wat hebben ze hier een aanbod aan activiteiten voor jong en oud!

In Nockalm Lodge kan je écht genieten met je gezin. Van een leuke kinderspeelruimte binnen en buiten naar een lounge en patio, van een hot tub naar een terras met prachtig uitzicht, met stijlvolle appartementen, waar onze eetstoelen en opstapjes het gemak van ieder kind vergroten, waar we werken met natuurlijke materialen, waar veiligheid primeert… en voor de grote gezinnen, waar je als ouder NIET extra moet betalen voor je 3de (of 4de…) kind.

@Nockalm Lodge

--

--

Lieve, Sam and the tribe

Gezin van vijf, afkomstig uit België, wonend in Oostenrijk. We runnen het kindvriendelijke Nockalm Lodge en houden van het outdoor family life in Karinthië!